Voor wie

Ervaren bouwer

Rehorst Bouw realiseerde honderden projecten in binnen- en buitenland. Meer dan honderd appartementencomplexen in Nederland zijn uitgevoerd met onze hoogwaardige en snelle gietbouwtechniek. Opdrachtgevers betrekken Rehorst Bouw regelmatig als bouwteampartner in diverse gebiedsontwikkelingen. Want wij werken in het bouwproces niet alleen volgens een strak schema, maar bewaken daarbij zorgvuldig de kwaliteit.

Bedrijven

Maatwerk

Ontwikkelen en bouwen voor bedrijven is maatwerk. Elke organisatie stelt zijn eigen eisen aan het pand en heeft in de voorbereiding zijn eigen werkwijze. Zo verrichten scholen bijvoorbeeld veel voorwerk en kiezen zij zelf voor een architect. Terwijl een ondernemer eerder geneigd is om de ontwikkeling en bouw aan een bouwteampartner toe te vertrouwen. In alle gevallen is de samenwerking intensief. Als totaalaannemer stelt Rehorst Bouw zich in alle gevallen flexibel op.

Intensief samenwerken

Bij Rehorst Bouw hebben we de ambitie om bij een project aan te schuiven als bouwteampartner. Juist door vroegtijdig mee te denken met de architect en andere specialisten kunnen wij onze kennis en ervaring inzetten om de uitvoerbaarheid van het ontwerp te bewaken. We letten bijvoorbeeld scherp op de constructie van details. Is dat goed uitvoerbaar of zorgt dat voor vertraging in het bouwproces? En wat doet dat met de kosten en het eindresultaat? Intensieve samenwerking in het bouwteam geeft u als opdrachtgever de zekerheid van een goed resultaat.