Voor wie

Ervaren bouwer

Rehorst Bouw realiseerde honderden projecten in binnen- en buitenland. Meer dan honderd appartementencomplexen in Nederland zijn uitgevoerd met onze hoogwaardige en snelle gietbouwtechniek. Opdrachtgevers betrekken Rehorst Bouw regelmatig als bouwteampartner in diverse gebiedsontwikkelingen. Want wij werken in het bouwproces niet alleen volgens een strak schema, maar bewaken daarbij zorgvuldig de kwaliteit.

Beleggers

Beleggen in hoogwaardig vastgoed

Institutionele beleggers leveren steeds vaker een belangrijke bijdrage aan nieuwbouwprojecten. Om een goed rendement veilig te stellen, is het raadzaam om te beleggen in kwalitatief hoogwaardig vastgoed. Rehorst Bouw is voor u de ideale partij.

Woningtekort

In Nederland is op dit moment al een woningtekort en over tien jaar zijn er nog eens ruim 500.000 nieuwe woningen nodig. Het huidige bouwtempo ligt te laag om dit aantal daadwerkelijk te halen. Het tekort aan woningen loopt dus op en daarom is het belangrijk om te investeren in de bouw. Zo geeft u een belangrijke impuls aan de huizenmarkt. Als allround bouwbedrijf richt Rehorst Bouw zich niet alleen op het realiseren van nieuw vastgoed, maar ook op het optimaliseren van duurzaamheid.