Voor wie

Ervaren bouwer

Rehorst Bouw realiseerde honderden projecten in binnen- en buitenland. Meer dan honderd appartementencomplexen in Nederland zijn uitgevoerd met onze hoogwaardige en snelle gietbouwtechniek. Opdrachtgevers betrekken Rehorst Bouw regelmatig als bouwteampartner in diverse gebiedsontwikkelingen. Want wij werken in het bouwproces niet alleen volgens een strak schema, maar bewaken daarbij zorgvuldig de kwaliteit.

Woningcorporaties

Uw innovatieve bouwpartner

Het zijn turbulente tijden voor woningcorporaties. De overheid komt met allerlei ingrijpende maatregelen en uw woningbestand moet voldoen aan steeds strengere kwaliteitseisen. U heeft veel reserves moeten inleveren en kiest daarom vaker voor outsourcen. Het is dan prettig om intensief samen te werken met een innovatieve bouwpartner die u kan ontzorgen.

Totaalpakket

Rehorst Bouw staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen wij flexibel inspelen op uw specifieke vragen. Of het nu gaat om ontwikkeling of de uitvoering. Als bouwpartner zorgen we dankzij onze gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark op iedere bouwplaats voor een snelle en efficiënte uitvoering van het project. Onze sterke kanten zijn in uw voordeel.

Ketensamenwerking

Rehorst Bouw streeft naar ketenintegratie. Door als duurzame partners samen te werken ontstaat er ruimte om het product en het proces te analyseren voor verbeterpunten. Deze werkwijze is niet alleen een keuze om de kwaliteit en het resultaat te verbeteren. Zo streven we ook actief naar innovatie.