Voor wie

Ervaren bouwer

Rehorst Bouw realiseerde honderden projecten in binnen- en buitenland. Meer dan honderd appartementencomplexen in Nederland zijn uitgevoerd met onze hoogwaardige en snelle gietbouwtechniek. Opdrachtgevers betrekken Rehorst Bouw regelmatig als bouwteampartner in diverse gebiedsontwikkelingen. Want wij werken in het bouwproces niet alleen volgens een strak schema, maar bewaken daarbij zorgvuldig de kwaliteit.

Projectontwikkelaars

Uw prijsbewuste kwaliteitsbouwer

Als ontwikkelaar zoekt u een kwaliteitsbouwer. Een partij die let op de prijs, die bereid is financiële risico's te nemen, de planning strak houdt en zich ook nog flexibel opstelt. Rehorst Bouw doet dat allemaal, het liefst als partner in de keten. Zo krijgen we de kans om vanuit onze ervaring met u mee te denken tijdens de ontwikkeling.

Totaalpakket

Rehorst Bouw staat bekend om de uitstekende kwaliteit. We houden de lijntjes kort, waardoor we snel kunnen beslissen. Onze gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark draagt op iedere bouwplaats bij tot een snelle en efficiënte uitvoering van het project. Onze sterke kanten zijn in uw voordeel.

Veranderende markt

Voordat een potentiële koper tegenwoordig zijn handtekening zet onder een koopcontract, verzekert hij zich eerst van de beloofde kwaliteit. Online wisselen kopers ervaringen uit, bijvoorbeeld op de website Bouwprestaties.nl. Daar tonen zij zich niet terughoudend in hun oordeel. Vandaag de dag hangt het succes van een bouwproject daarom meer dan ooit samen met de kwaliteit die de bouwer levert.