Voor wie

Ervaren bouwer

Rehorst Bouw realiseerde honderden projecten in binnen- en buitenland. Meer dan honderd appartementencomplexen in Nederland zijn uitgevoerd met onze hoogwaardige en snelle gietbouwtechniek. Opdrachtgevers betrekken Rehorst Bouw regelmatig als bouwteampartner in diverse gebiedsontwikkelingen. Want wij werken in het bouwproces niet alleen volgens een strak schema, maar bewaken daarbij zorgvuldig de kwaliteit.

Gemeenten

Uw partner met marktkennis

Als gemeente zoekt u een betrouwbare bouwpartner die locaties kan herontwikkelen. In de selectieprocedure let u in eerste instantie op aantoonbare kwaliteit en ervaring. Uiteraard weegt de financiële positie van kandidaten zwaar. Rehorst Bouw heeft op al deze punten goede papieren. Als ervaren bouwer kennen we de markt en werken we intensief samen met gemeentes.

Kennis delen

Wanneer u als gemeente Rehorst Bouw in een vroeg stadium bij de ontwikkeling betrekt, profiteert u direct van onze technische kennis. Zo kan onze projectcoördinator het project desgewenst nog bijsturen. En omdat de ontwikkelfase vervolgens naadloos overgaat in de bouwfase, bespaart u met deze korte procesduur veel tijd.

Ambities waarmaken

In veel gevallen treedt Rehorst Bouw niet alleen op als uitvoerder, maar bijvoorbeeld ook als aanspreekpunt voor vragen over de planning, contracten en de start bouw. Juist door intensieve samenwerking als partners kunnen we alles in het werk stellen voor een snelle start en soepel verloop van het bouwproces. Zo maakt u als gemeente uw ambities waar.