Vragen of belangstelling?

Van Egmond Makelaardij beantwoordt al uw vragen.

Contact

Plan Tussenlanen, landelijk wonen nabij centrum

Op een prachtige plek, dichtbij de dorpskern, worden 4 vrijstaande villa's gerealiseerd. Diverse voorzieningen zoals winkels, recreatie, sport en uitvalswegen zijn op steenworp afstand bereikbaar.

De villa's worden op riante percelen gerealiseerd, van 1.490 m2 tot 2.070 m2! Alle percelen hebben een eigen "oprijlaan" en grenzen aan water.
De landhuizen hebben een karakteristieke bouw. De kwaliteit van de materialen is uitstekend en dat geldt ook voor de wijze waarop de woningen worden gebouwd. Niet voor niets is Van Erk al jaren op rij "best klantgerichte bouwer" in Nederland! Variaties zijn al te zien in het aangezicht, zoals dakbedekking van riet of pannen, verschillende kleuren gevelstenen, luiken bij de ramen etc.

De basis van de woning is ruim, erg ruim, bijvoorbeeld door de standaard aangebouwde serre, de vergrootte entree en de dakkapel. Maar uiteraard is het mogelijk om de woning nog verder te vergroten met bijvoorbeeld een kelder, aanbouw of erker.

Indien u interesse heeft voor één van deze woningen kunt u contact opnemen met Adriaan van Erk op telefoonnummer 0182- 352344 of Van Egmond Makelaardij op 0182 - 355788. Zij geven u graag meer informatie en kunnen u vertellen welke woningen er nog beschikbaar zijn.