Vragen of belangstelling?

Van Egmond Makelaardij beantwoordt al uw vragen.

Contact

Type Het Arsenaal

Ruim 4-kamerappartement
Totale woonoppervlakte circa 124m2
Buitenruimte circa 14m2 - 129m2
Koopsom: € 0 - € 0

Meer informatie

Type Het Arsenaal

Ruim 4-kamerappartement
Totale woonoppervlakte circa 124m2
Buitenruimte circa 14m2 - 129m2
Koopsom: € 0 - € 0

Beschrijving

Het Arsenaal ligt bijzonder fraai en is georiënteerd op alle vier de windrichtingen. Voor ieder wat wils! Een vrij uitzicht vanaf het balkon en de woonkamer, een optimale bouwkwaliteit, een hoogwaardige afwerking, sanitair en tegelwerk maken het wonen tot een prachtige beleving....iedere dag weer!

Het gebouw bestaat uit 5 bouwlagen. Vier appartementen op iedere laag en twee prachtige penthouses op de vijfde verdieping. Ieder appartement heeft een balkon van circa 18 m2 en de appartementen op de eerste woonlaag hebben een terras. De penthouses zijn omgeven door terrassen.

In de parkeerkelder treft u twee eigen parkeerplaatsen en een privéberging van circa 8 m2. Ook is er een gezamenlijke fietsenberging. Uiteraard toegankelijk via een afgesloten entree. Vervolgens komt u via de lift bij de verdieping waar uw privégedeelte is gelegen.

Het appartement heeft drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken van ruim 50 m2 en zelfs een inpandige bijkeuken!

Indien u interesse heeft voor een appartement in Het Bastion of Het Arsenaal kunt u contact opnemen met Van Egmond Makelaardij op 0182 - 355788. Zij vertellen u graag welke appartementen er nog beschikbaar zijn. Tevens kunt u met hen een afspraak maken om de modelwoning te bezichtigen.