Vragen of belangstelling?

Hanna de Groot beantwoordt al uw vragen.

Contact

Type mega garage

mega garage
Totale woonoppervlakte circa 0m2
Buitenruimte circa 37m2 - 87m2
Koopsom: € 41.500 - € 103.000

Meer informatie

Type mega garage

mega garage
Totale woonoppervlakte circa 0m2
Buitenruimte circa 37m2 - 87m2
Koopsom: € 41.500 - € 103.000

Beschrijving

Business Center Warmond is een opmerkelijk gebouw met allure. Bijzonder representatief en door de omvang, de architectuur en de gebruikte materialen een absoluut landmark. Een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor uw bedrijf maar ook een gebouw met praktische en grote opslagunits, onder andere voor boten. Voor iedereen een solide en waardevaste investering. Het Business Center heeft twee toegangen; één vanaf de Veerweg en één vanaf de Veerpolder. Totaal worden 55 parkeerplaatsen gerealiseerd zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor uzelf, uw medewerkers en uw bezoekers.

Het Business Center beschikt over 151 megagarages. Multifunctionele opslagruimten, ideaal voor het stallen van uw caravan, oldtimer of boot maar ook zeer geschikt als kleine werkplaats. De megagarages hebben een oppervlakte van ca. 37 m² tot ca. 87 m², zijn ca. 3,50 meter hoog en zijn voorzien van een geïsoleerde overheaddeur.
Op beide bouwlagen is voor de units voldoende ruimte om te manoeuvreren met een aanhangwagen of trailer. Daarom is ook de hoek van de hellingbaan naar de eerste verdieping slechts 15 graden aan zowel de onder- als bovenzijde zodat auto's met een aanhanger hier gemakkelijk naar boven kunnen rijden. De hellingbaan is verwarmd zodat deze ook in de winter goed berijdbaar is.

Voor een uitgebreide brochure met maten en prijzen kunt u contact opnemen met verkopend makelaar: Piet Warmerdam Makelaardij, (0252) - 377 090, info@pietwarmerdammakelaardij.nl