Vragen of belangstelling?

Hanna de Groot beantwoordt al uw vragen.

Contact

Type Bedrijfsunit incl. parkeerplaats

Bedrijfsunit incl. parkeerplaats
Totale woonoppervlakte circa 0m2
Buitenruimte circa 123m2 - 261m2
Koopsom: € 0 - € 286.000

Meer informatie

Type Bedrijfsunit incl. parkeerplaats

Bedrijfsunit incl. parkeerplaats
Totale woonoppervlakte circa 0m2
Buitenruimte circa 123m2 - 261m2
Koopsom: € 0 - € 286.000

Beschrijving

Business Center Warmond is een opmerkelijk gebouw met allure. Bijzonder representatief en door de omvang, de architectuur en de gebruikte materialen een absoluut landmark. Een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor uw bedrijf maar ook een gebouw met praktische en grote opslagunits, onder andere voor boten. Voor iedereen een solide en waardevaste investering. Het Business Center heeft twee toegangen; één vanaf de Veerweg en één vanaf de Veerpolder. Totaal worden 55 parkeerplaatsen gerealiseerd zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor uzelf, uw medewerkers en uw bezoekers.
Het Business Center beschikt over 16 bedrijfsunits van ca. 120 m² tot ca. 261 m², waarvan er momenteel nog 8 beschikbaar zijn. Op de circa 3,50 m hoge begane grond hebben zij een geïsoleerde overheaddeur of kantoorpui. De eerste verdieping biedt een fraaie kantoorruimte. Met een topklasse en degelijke afwerking bieden deze representatieve businessunits precies de ruimte en mogelijkheden die u zoekt.


Voor een uitgebreide brochure met maten en prijzen kunt u contact opnemen met verkopend makelaar: Piet Warmerdam Makelaardij, (0252) - 377 090 of info@pietwarmerdammakelaardij.nl