Vragen of belangstelling?

Hanna de Groot beantwoordt al uw vragen.

Contact
Volledig verkocht

Het appartementencomplex “Marktzicht” is onderdeel van het plan “Bellevue” en is gerealiseerd op een prachtige locatie, centraal gelegen in het centrum van Groesbeek.

Het plan “Bellevue” bestaat uit drie appartementencomplexen, Dorpzicht, Marktzicht en Beekzicht. De appartementencomplexen bieden hedendaags comfort in een dynamische en parkachtige omgeving en stralen tegelijkertijd de weldaad, luxe en klasse van het verleden uit. Op de begane grond, onder de appartementen, bevinden zich verschillende winkels en commerciële ruimten. Onder de complexen is de parkeerkelder gesitueerd met parkeerplaatsen en bergingen.

Marktzicht biedt aan de zuidzijde direct zicht op het marktplein dat opnieuw is ingericht. Het complex bestaat uit 3 woonlagen en biedt plaats aan 24 appartementen. De appartementen, onderverdeeld in vier verschillende typen, zijn van alle gemakken en eigentijds comfort voorzien. Vier appartementen beschikken zelfs over twee woonlagen. De appartementen zijn compleet afgewerkt en ingericht met badkamer en sanitair.