Vragen of belangstelling?

Van Egmond Makelaardij beantwoordt al uw vragen.

Contact

Hoogwaardige afwerking en kwaliteit

Bij de woningen van Adriaan van Erk is de afwerking verzorgd tot in de puntjes. Ongeacht het prijsniveau van het huis of appartement. Wat de koper ook bij ons aanschaft, wordt perfect geregeld, gemonteerd of geïnstalleerd. Wij spannen ons in om aan de verwachtingen van de koper te voldoen.
De koper kan rekenen op onze persoonlijke aandacht, deskundige en eerlijke adviezen, uitstekende kwaliteit en service. Het Woonidee is er ter oriëntatie en inspiratie. Én natuurlijk gewoon, omdat het zoveel duidelijker maakt hoe het huis of appartement er straks uitziet!

Het Woonidee is de bron van inspiratie die Adriaan van Erk biedt aan zijn (potentiële) kopers. Een overzichtelijk totaalconcept van showrooms op het gebied van keukens, sanitair en tegelwerk én overzicht biedt in de mogelijkheden van de koperskeuzelijst. Het Woonidee helpt de koper bij het maken van de belangrijke inrichtingskeuzes waar de koper van een nieuw huis of appartement voor komt te staan.

De verkoopadviseur van Adriaan van Erk leidt de koper graag rond in Het Woonidee, de allesomvattende showroom in Bergambacht. Onder het genot van een heerlijke kop koffie / thee legt de verkoopadviseur de bouwtekeningen en mogelijkheden tot in detail uit. In Het Woonidee proeft de koper de sfeer van het nieuwe huis en ziet de koper wat er standaard allemaal mogelijk is op het gebied van keukens, badkamers, sanitair en tegelwerk. Ook de mogelijkheden van de koperskeuzelijst zijn bij Het Woonidee al snel volledig duidelijk.

Adriaan van Erk kent vier voortreffelijke afwerkingsniveaus, gekoppeld aan de prijsklasse van het huis of appartement: De Luxe, Excellent, Prominent en Unicum. Het afwerkings- en uitrustingsniveau verschilt voor de keuken, het sanitair en tegelwerk, de binnendeuren, kozijnen en radiatoren. Op ieder afwerkingsniveau werken we - uiteraard - met uitsluitend kwaliteitsproducten. Grote merken als Mosa, Etna, Pelgrim, Atag, Villeroy & Boch en Hans Grohe waar de koper op kan bouwen.

Het Woonidee, gevestigd aan de Kadijk in Bergambacht, is uitsluitend geopend op afspraak met de verkoopadviseur. (Potentiële) kopers kunnen bellen naar 0182-352344 of mailen naar ontwikkeling@adriaanvanerk.nl.