Vragen of belangstelling?

Van Egmond Makelaardij beantwoordt al uw vragen.

Contact

10 appartementen

Het Kasteel

 

Het meest markante gebouw van plan ‘t Slot is Het Kasteel. Het Kasteel heeft een statige aanblik en brengt de allure van weleer terug in Bergambacht. In Het Kasteel bevinden zich 12 exclusieve koopappartementen met een grootte variërend van circa 70 m2 tot 122 m2. Alle appartementen beschikken over één of meerdere buitenruimtes en zijn onderverdeeld in verschillende typen. Naast prachtig wonen in een karakteristiek maar nieuw en modern appartement zijn alle faciliteiten in de nabije omgeving aanwezig. Kortom, modern comfort in Historische stijl! 


Alle appartementen zijn uitgerust met luxe badkamer, sanitair en wandafwerking. Voorzien van stallingsruimte met privé parkeerplaatsen.

Indien u interesse heeft voor een appartement in Het Kasteel kunt u contact opnemen met Van Egmond Makelaardij op 0182 - 355788. Zij vertellen u graag welke appartementen er nog beschikbaar zijn.

11 appartementen

Het Arsenaal

Luxe appartementen plan 't Slot, Het Arsenaal

Omgeven door water, brede plantsoenen, fraaie bomen en bosschages maken deze gebouwen onderdeel uit van een uniek plan aan de rand van het centrum van Bergambacht. U treft onder andere een echt kasteel met appartementen, een prachtig kleinschalig derde appartementengebouw, een oprijlaan met toegangspoort en zelfs een heus poortgebouw met binnenplein.

Het Arsenaal beschikt over 18 ruime 3- en 4 kamerappartementen met prachtige buitenterrassen. In de ondergelegen stallingsruimte bevinden zich, de bij ieder appartement behorende, eigen berging en parkeerplaats.

De grootte van de appartementen van Het Arsenaal variëren van circa 100 m2 tot circa 125 m2

Indien u interesse heeft voor een appartement in Het Arsenaal kunt u contact opnemen met Van Egmond Makelaardij op 0182 - 355788. Zij vertellen u graag welke appartementen er nog beschikbaar zijn. Tevens kunt u met hen een afspraak maken om de nog beschikbare appartementen te bezichtigen.