Vragen of belangstelling?

Adriaan van Erk beantwoordt al uw vragen.

Contact

Barendrecht

Barendrecht is gelegen in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt een kleine 50.000 inwoners. Ze is een van de BAR-gemeenten en behoort tot de Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Het is een levendige en veelzijdige gemeente waar het goed werken, wonen en recreëren is.


De kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren, maar tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied. Hier worden kleine winkels van zelfstandige ondernemers afgewisseld met landelijke ketens. Dit biedt voor een ieder wat wils.


Genieten van sport en buiten zijn
In Barendrecht en omgeving is veel te doen en te beleven. Er worden geregeld gezellige evenementen georganiseerd. Het rijke verenigingsleven biedt vele mogelijkheden op het gebied van cultuur, sport en recreatie. De mooie natuur in de omgeving verleidt om er lekker op uit te trekken.


Park Buitenoord in Barendrecht-Centrum of Park Nieuweland lenen zich goed voor een wandeling of een rondje hardlopen. Of wat denkt u van een fietstocht langs de Oude Maas met een stop op een terrasje in de zon? Hét recept voor een heerlijk dagje uit. Het is maar een greep uit de mogelijkheden om uw zinnen te verzetten.


Grote steden snel bereikbaar
Voor een middagje shoppen kunt u ook naar het nabij gelegen Dordrecht. Niet alleen een gezellige winkelstad, ook voor een bruisende avond zit u goed in Dordrecht. Binnen 20 minuten staat u met zowel de auto als met de trein in het centrum van Dordrecht. Het centrum van Rotterdam is ook binnen korte tijd bereikbaar; 10 km fietsen, 20 minuten per auto of per trein.