Vragen of belangstelling?

Mens Makelaars beantwoordt al uw vragen.

Contact

3 woningen

Woningtype Oxford

Woningen van het type Oxford zijn stijlvolle drie-onder-een-kapwoningen met drie ruime slaapkamers, een afgewerkte en compleet ingerichte badkamer met Villeroy & Boch sanitair, een keuken en toilet. De zolder bestaat nu uit één vrij in te delen ruimte, maar kan optioneel worden ingedeeld in meerdere kamers. 
Deze woningen beschikken over een grote, zonnige tuin.

De gemiddelde woonoppervlakte bedraagt ongeveer 120 m2.
De woningen zijn beschikbaar vanaf € 329.000,-.

10 woningen

Woningtype Windsor

Alle woningen beschikken over ruime voor- en achtertuinen en bieden een fraai uitzicht over diverse groenpleinen en singels. Aan de voorzijde zijn alle woningen afgewerkt met een erker, wat een mooi geheel aan de uitstraling van de woning geeft en zorgt voor extra lichtinval in de gezellige open keuken. De woningen worden standaard opgeleverd met een ruime inpandige berging/ garage met op afstand bedienbare elektrische garagedeur.

Kenmerken type D:
Gebruiksoppervlakte : 150m²
Begane grond : open keuken en living ca. 44m² en garage ca. 20m²
Eerste verdieping : 3 slaapkamers ca. 16m², 15m², 8m² en badkamer ca. 7m²
Tweede verdieping : ruime zolder waarbij diverse zolderindelingen optioneel mogelijk zijn.

Zo kunt u ervoor kiezen om twee extra slaapkamers te realiseren of om een (rustige) werk- en/of hobbykamer op zolder te creëren.

Indien u interesse heeft voor deze woning kunt u contact opnemen met Mens Makelaars op 0252 - 419135 . Zij vertellen u graag welke woningen er nog beschikbaar zijn. Tevens kunt u met hen een afspraak maken voor meer informatie.