Vragen of belangstelling?

De Pater Nieuwbouwmakelaars beantwoordt al uw vragen.

Contact

Waddinxveen

Waddinxveen is gelegen aan de rivier de Gouwe in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 26.000 inwoners. Het is een levendige en veelzijdige gemeente, waar het goed wonen, werken en recreëren is. Kenmerkend voor Waddinxveen zijn het nieuwe winkelcentrum Gouweplein, de monumentale hefbrug en de nabijheid van de Gouwe. In het noorden bevindt zich het Gouwebos, een groene buffer tussen Waddinxveen en Boskoop.

Waddinxveen heeft voorzieningen op elk gebied en voor alle leeftijden. Het oorspronkelijke dijkdorp heeft diverse basisscholen. Ook medische voorzieningen zijn aanwezig. Op sportief, recreatief en cultureel gebied kunt u uw hart ophalen. Het winkelaanbod is in Waddinxveen groot. Behalve een bezoekje aan de dorpswinkels, is een bezoek aan het Gouweplein de moeite waard. Ook een gezellig dagje shoppen in nabij gelegen Gouda is een aanrader. Niet alleen een gezellige winkelstad maar ook zeker voor een bruisende avond zit u in Gouda goed. Binnen een kwartier staat u met de auto in Gouda en met de trein binnen 20 minuten.


Parkzoom fase 2
Park Triangel is een aantrekkelijke nieuwe woonwijk, met centraal gelegen een groot park. In de wijk zijn scholen, speelplekken en volop recreatiemogelijkheden. Plan Parkzoom maakt onderdeel uit van Park Triangel. Het is een ruim opgezet woongebied waar Adriaan van Erk 32 woningen; 24 rijwoningen type Smient en 8 twee-onder-een-kapwoningen Casarca,  ontwikkelt en realiseert.

Het ruime natuurlijke karakter van de omgeving vindt u terug in het straatbeeld van plan Parkzoom. Ruim opgezette straten, veel groen, water en ruimte voor recreatie. Om een ieder een passend (t)huis te bieden, is er een divers woningaanbod ontwikkeld, waarbij het uitgangspunt kwaliteit van wonen is. Dit heeft geresulteerd in ruime, lichte woningen.

Wat Park Triangel zo leuk maakt zijn de verschillende buurtjes. Het is overzichtelijk, kleinschalig en bestaat overwegend uit laagbouw. Elk buurtje is herkenbaar door zijn eigen karakteristieke stijl. In Park Triangel is alles dichtbij. In de wijk zijn scholen, speelplekken en volop recreatiemogelijkheden.

Kortom; heerlijk wonen in een gezellig, ruim opgezet buurtje midden in de Randstad én het Groene Hart. Met aan de ene kant de luxe van een stadscentrum met alle bijbehorende faciliteiten en aan de andere kant de vrijheid van een royaal park en de omliggende natuur van het Groene Hart.