Vragen of belangstelling?

Mens Makelaars beantwoordt al uw vragen.

Contact

Lisse

De gemeente Lisse bestaat uit de kern Lisse en de buurtschappen Halfweg en De Engel. De gemeente ligt centraal in de Randstad; op een steenworp afstand vindt u grote steden zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag en het vliegveld Schiphol.

Lisse, een gemeente met bijna 22.000 inwoners en ook wel het 'centrum van de bloembollenstreek' genoemd, heeft vooral bekendheid gekregen door bloemententoonstelling Keukenhof, maar er is nog veel meer te zien en te beleven. Op het gebied van recreatie, sport, cultuur en ontspanning vindt u hier voor elk wat wils. Op korte afstand zijn de duinen en de zee, maar ook meren en bos. Wanneer u wilt winkelen bent u in Lisse aan het juiste adres. Ook een museumbezoek, een boottrip of een fietstochtje behoren tot de mogelijkheden.

Met het Huis van Cultuur is Lisse een culturele totaalbeleving rijker. Het is er, dankzij de vele voorzieningen, zeer prettig wonen, recreëren en werken.

Plan Don Bosco

De Don Boscoschool aan de Don Boscostraat in Lisse is verhuisd naar een nieuwe locatie. De locatie van de huidige school is daarmee vrijgekomen voor herontwikkeling. Adriaan van Erk Ontwikkeling is voornemens dit gebied te transformeren tot een woonbuurt, bestaande uit twaalf ruime kavels met een gemiddelde oppervlakte van circa 700 m2 exclusief water. Op deze kavels kunnen de kopers het huis van hun dromen laten bouwen, door een aannemer naar eigen wens. In het hart van het plan Don Bosco wordt een waterpartij gerealiseerd die in de verbinding staat met de Rijnsloot en de Greveling. De toekomstige bewoners hebben de mogelijkheid om aan de achterzijde van hun terrein een vlonder of een insteekhaven te realiseren ten behoeve van een klein pleziervaartuig. Kortom, heerlijk vrij wonen aan het water, met het comfort van het dorpscentrum Lisse dichtbij, in het huis van uw dromen. Wie wil dit nu niet?

Indien u interesse heeft in een kavel of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Mens Makelaars te Lisse via telefoonnummer 0252 - 41 91 35 of per e-mail info@mens.nl.

De prijslijst van de kavels kunt u hier downloaden