Vragen of belangstelling?

Hanna de Groot beantwoordt al uw vragen.

Contact

Den Haag

Den Haag of 's-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, en met ruim 516.000 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. De stad is centraal gelegen in de Randstad. Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van elf kilometer. Een lange strandwandeling of lekker een terrasje pakken in  Scheveningen of Kijkduin is dan ook altijd dichtbij.

Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult wel degelijk die rol. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag. Dit ziet u terug aan de vele statige gebouwen die de stad Den Haag rijk is.

Midden in de Haagse wijk Bezuidenhout  aan de Koningin Marialaan zal een kantoorpand een volledige metamorfose ondergaan. Er wordt een uniek appartementencomplex gerealiseerd met 195 studenten- en  starterstudio’s, compleet sleutelklaar.  Deze buurt is sterk in opkomst door de ontwikkeling van het Beatrixkwartier, volgens onderzoek van Jones Lang Lasalle het op één na sterkste “Central Business District” in Nederland. Talloze hoger opgeleide medewerkers bevolken de hartlijn van de buurt. Het kantoorgebouw waarvan hier sprake is, maakt deel uit van een ring van overheidsgebouwen die onderdeel zijn van het plan van Dudok. Door de komst van Hogeschool Inholland en Universiteit Leiden  is deze buurt aantrekkelijk voor starters en studenten.

De ligging van dit complex aan de Koningin Marialaan is op loopafstand van het Centraal station. Bus en tram stoppen voor de deur. De Utrechtsebaan is vlakbij (A12), evenals de A44. Het centrum van Den Haag met vele winkel-, culturele- en uitgaansvoorzieningen is binnen 5 à 10 minuten fietsen te bereiken.