Vragen of belangstelling?

Hanna de Groot beantwoordt al uw vragen.

Contact

Groesbeek

Groesbeek is gelegen op een prachtige locatie in de provincie Gelderland. De comfortabele ligging in de nabijheid van Nijmegen, één van Nederlands mooiste steden, maakt wonen in Groesbeek heerlijk en compleet. Het dorp is schitterend omgeven door bossen, natuur en heuvels. In de volksmond wordt Groesbeek dan ook wel 'het dorp der verrassingen' of 'de Diamant tussen de heuvels' genoemd. Dat het dorp deze bijnamen niet voor niets heeft gekregen blijkt wel uit de rijke historie van dit unieke dorp.
 
Behalve een bijzonder mooi dorp is Groesbeek ook behoorlijk ondernemend. Het is een dorp dat alles te bieden heeft: een ruim winkelaanbod, diverse scholen, uitgaansgelegenheden, moderne voorzieningen, maar ook een rijk verenigingsleven met verschillende culturele, historische en recreatieve bezienswaardigheden en attracties. Wandelevenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, de Zevenheuvelenloop en de Zwitserloot Dakrun zorgen ervoor dat vele binnen- en buitenlandse
gasten jaarlijks naar Groesbeek afreizen.
 
Liever de rust verkiezen bij een goed glas wijn? Ook dan is Groesbeek het juiste adres. Als wijndorp heeft Groesbeek
inmiddels enige faam opgebouwd en kent het een zevental wijngaarden. Elk laatste weekend van september vinden de Nationale Wijnfeesten van Groesbeek plaats.
 
In Groesbeek ervaart u de rust en ruimte van het buitenleven en de charme van één van de mooiste dorpen van Gelderland.