Werkwijze

Marktgericht ontwikkelen

Adriaan van Erk Ontwikkeling is financieel sterk, kent de markt en durft daarom risico te nemen. Als onderdeel van de Adriaan van Erk Groep beheersen we het complete ontwikkelproces tot in de puntjes – van ontwikkeling tot oplevering. We realiseren onze doordachte concepten na uitgebreid marktonderzoek. Meestal beginnen we zelfs eerder aan de bouw dan gebruikelijk. Onze werkwijze kenmerkt zich door efficiënt en planmatig werken met gebruik van duurzame materialen. Zo leveren we keer op keer kwaliteit.

Integrale werkwijze

Adriaan van Erk Ontwikkeling neemt graag het initiatief. Als onderdeel van de Adriaan van Erk Groep is het uitnodigen van andere disciplines vanzelfsprekend. In de zogenaamde I-Room brengen we alle partijen die deelnemen aan de ontwikkeling bij elkaar. Zo optimaliseren we het ontwikkelproces. In de I-Room komen knelpunten aan de orde die we gezamenlijk bespreken en oplossen. Van deze integrale werkwijze krijgt ieder project meteen een voorsprong.

Voortouw

We richten het ontwikkelproces altijd slim en klantgericht in: hoe kunnen we de productietijd verkorten zonder kwaliteit in te leveren? Kunnen we een standaard ontwikkelen voor herhalende werkzaamheden? Juist door te focussen op een soepel ontwikkelproces lukt het om de flow in processen te optimaliseren. Dat leidt tot een snelle en efficiënte uitvoering van het project.