Projectontwikkeling

Woongenot voorop

Bij de ontwikkeling van projecten komt veel meer kijken dan een woning op een stuk grond zetten. Adriaan van Erk Ontwikkeling kiest voor doordachte concepten die goed in de omgeving passen. De bebouwing, het water en het groen wisselen elkaar mooi af en krijgen een goede infrastructuur. Om dat te bereiken werken we als ontwikkelaar nauw samen met landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. Eveneens kenmerkend voor onze producten is de hoogwaardige kwaliteit, zowel technisch als in de afwerking. Daar staan we ook om bekend: als ontwikkelaar van aantrekkelijke woningen waar woongenot alle ruimte krijgt.

 

Ontzorgen van opdrachtgever

Bij een ontwikkeltraject komt veel kijken. Dat begrijpen we bij Adriaan van Erk Ontwikkeling maar al te goed. Niet iedere opdrachtgever kan dit proces overzien, door tijdgebrek bijvoorbeeld of omdat de core business totaal anders is. Ons team neemt graag het initiatief en ontzorgt u daarmee maximaal tijdens het ontwikkeltraject. Een voorbeeld: als onderdeel van de Adriaan van Erk Groep is andere disciplines uitnodigen een vanzelfsprekendheid. Steevast schuift in een vroeg stadium een plancoördinator uit de bouw aan. Zo verankeren we zijn technische kennis in onze plannen. Van deze integrale werkwijze krijgt ieder project meteen een voorsprong.

Doordachte concepten

We baseren onze concepten op de toekomstige bewoner. De kunst van projectontwikkeling is om van niets iets te maken. Dat lukt alleen als je precies weet wat de markt wil. Waar is behoefte aan in de omgeving? Pas als je contact hebt met de klant, weet je wat geschikte locaties zijn. Vervolgens kijken we naar veelgehoorde woonwensen. Veel kopers delen dezelfde wensen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. We besteden bij Adriaan van Erk Ontwikkeling dan ook veel aandacht aan kwaliteit, isolatie, veiligheid en energieverbruik van onze producten. Steeds vaker kiezen kopers bewust voor een woning van Adriaan van Erk Groep.

Innovatie

Omdat elk project begint met niets, is er alle ruimte voor innovatie. Zo richten we het ontwikkelproces zelf slim en klantgericht in: hoe kunnen we de productietijd verkorten zonder kwaliteit in te leveren? Kunnen we een standaard ontwikkelen voor herhalende werkzaamheden? Door te focussen op een soepel ontwikkelproces lukt het ons om de flow in processen te optimaliseren. Dat leidt tot een snelle en efficiënte uitvoering van het project.