);">

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws van de Adriaan van Erk Groep

 

Meer nieuws

Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) / Bouwnu.nl in gesprek met Arie Houweling

 

Arie Houweling is geïnterviewd door SKB/Bouwnu.nl.

 

Adriaan van Erk Bouw en Rehorst Bouw zijn deelnemer aan de Stichting Klantgericht Bouwen. De afgelopen jaren zijn zij meerdere malen als 'beste bouwer'' uitgeroepen en daardoor hebben zij bewezen dat de klant en zijn/haar klantreis centraal staan. Dit komt niet alleen tot uiting in reviews op bouwnu.nl, maar ook in de kopers- en managementrapportages van SKB.

In het artikel komen de volgende vragen aan bod:

  1. Wat vindt u van het principe van reviews?
  2. Waarom werkt het goed om de klant meerdere keren om feedback te vragen?
  3. Hoe welwillend zijn mensen om ook een review achter te laten?
  4. Kunt u iets meer delen over uw ervaring als koper van een nieuwbouwwoning?
  5. Wat doet het cijfer met het imago en de trots van het bedrijf?

Voor het lezen van de antwoorden op deze vragen en het gehele artikel kunt u gebruik maken van deze link.

Kopersmiddag Rijnvaert fase 3

Op 9 juli jl. ontvingen wij in onze showroom 'Het Woonidee' de kopers van Rijnvaert fase 3. Men was in grote getale aanwezig. De kopers werden geïnformeerd over het te doorlopen proces tussen nu en de oplevering van de woning. Tevens waren er vertegenwoordigers aanwezig van Stucadoorsbedrijf R. Smaal, Rehorst Elektrotechniek en Niko omtrent de mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van hun woning.

Het was ook een mooie gelegenheid voor de kopers om kennis te maken met hun toekomstige buren onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Officiële starthandeling fase 2 Rijnvaert Oegstgeest

Na het succes van fase 1, was nu de start van fase 2 aan de beurt.

De kopers van bouwnummer 38 mochten zelf de vloer leggen van hun woning onder het oog van hun enthousiaste nieuwe buren ! Rijnvaert is een ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk.

 

 

Opleveren woningen 1e fase Park Triangel

In Park Triangel Waddinxveen zijn wij onze 37 woningen aan het opleveren. Dit naar volle tevredenheid van onze kopers. Het is een succesvolle ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk.

 

 

Oplevering laatste woning in Brielle

Recent hebben wij de laatste woning opgeleverd in plan Nieuwland Oost in Brielle.

In 2008 zijn wij hier gestart en nu, 10 jaar en honderden woningen later, zijn wij nu echt gereed. Het was een top samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en Rehorst Bouw.

 

 

Eerste heipaal appartementen

De eerste heipaal zit er in bij de bouw van de 28 appartementen in Plan Engelse Tuin in Voorhout!

Dit is een ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk in opdracht van Woonstichting Vooruitgang.

 

 

Kopersbijeenkomst in het Woonidee

Om onze kopers te informeren over wat ze van ons kunnen verwachten vanaf het moment dat ze tekenen voor een woning bij de makelaar tot het moment dat ze de sleutel van hun toekomstige woning overhandigd krijgen, organiseren wij voor ieder project een of meerdere kopersbijeenkomsten. Tijdens deze kopersbijeenkomsten geven we algemene projectspecifieke informatie en krijgen de kopers een rondleiding in Het WoonIdee. Zo nemen wij de kopers mee in het traject van meer- en minderwerk voor de woning en stellen wij de kopers in de gelegenheid vragen te stellen en kennis te maken met de nieuwe buren.

Recentelijk hebben de kopersbijeenkomsten plaatsgevonden voor het project Weespersluis fase 1a te Weesp (101 woningen), project Parksingel te Waddinxveen (63 woningen), project De Brinkhorst fase 2 te Moordrecht (40 woningen) en project Parkhoven te Waddinxveen (59 woningen).

 

 

Bouw van 20 appartementen in Sliedrecht

In Sliedrecht schieten wij al aardig op met de realisatie van 20 appartementen in de Baanhoek. Een prima samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en Rehorst Bouw.

 

 

Startbijeenkomst Park Triangel in Waddinxveen

Op 4 april jl. heeft de startbijeenkomst plaatsgevonden voor de bouw van 32 woningen Park Triangel in Waddinxveen. Met hulp van één van de nieuwe bewoners is er een vloerplaat gelegd. Het was een gezellige drukte op de bouwplaats.

 

 

Officiële start ontwikkeling Weespersluis

De ontwikkeling en realisatie van Weespersluis is officeel gestart met een bijeenkomst op de bouwplaats. Adriaan van Erk realiseert hier in samenwerking met BPD Ontwikkeling 101 woningen in fase 1a. Alle woningen zijn verkocht en binnenkort wordt gestart met de volgende fases van dit uitgebreide plan. Meer informatie over Weespersluis vindt u op www.weespersluis.nl.

 

 

Feestelijke handeling fase 4 en 5 Engelse Tuin te Voorhout

Tezamen met de kopers heeft op maandag 26 maart jl. de officiële start plaatsgevonden van de bouw van 13 woningen van fase 4 en 5 van Engelse Tuin te Voorhout. De start bouw is ingeluid door het leggen van een vloerplaat door de kopers van één van de bouwnummers.

 

 

Update verbouwing Adriaan van Erk Timmerfabriek

De Italiaanse flowline machine voor verfbehandeling in onderdelen is getest in Italië en goed bevonden.  De machine komt in de loop van november 2017 naar Bergambacht.

 

Bekijk de video

play

 

Feestelijke start bouw 13 woningen, laatste fase Nieuwland-Oost Brielle

6 Oktober jl. heeft de officiële start van de bouw van 13 woningen in Brielle plaatsgevonden, door middel van het leggen van de symbolische eerste steen door wethouder André Schoon. Rehorst Bouw realiseert deze woningen, in opdracht van BPD Ontwikkeling.
Met deze fase is de bouw van het laatste deel van het plan in gang gezet.

 

 

 

Verbouwing Adriaan van Erk Timmerfabriek

Het nieuwe productieproces van Adriaan van Erk Timmerfabriek krijgt gestaag meer vorm. Ook tijdens de bouwvakantie is keihard doorgewerkt.

Op dit moment loopt alles volgens planning. De nieuwe machines zullen op korte termijn volledig operationeel zijn. De productie gaat intussen zonder onderbreking door.

 

 

Adriaan van Erk Timmerfabriek 5.0

Adriaan van Erk Timmerfabriek ondergaat dit jaar een volledige metamorfose. Na de bouwvak staat op de huidige locatie een volledig nieuwe fabriek, met een spraakmakende noviteit. In directe partnerschap met PPG Industrial Coatings, Giardina Finishing Benelux, en betrokkenheid van SKH/SHR en machineleverancier De Groot Rosmalen, wordt in single part het geprofileerde kozijndeel in een enkele gang direct vanuit de machinestraat vierzijdig geflowcoat.

(Tekst Kees de Vries)

Voor het volledige artikel: http://www.timmerfabrikant.nl/deze-maand-in-l-w/item/3005323-adriaan-van-erk-5-0

Het team dat SPP in Bergambacht mogelijk maakt (vlnr): J. Schuurmans– PPG Industrial Coatings, G. de Jong– Productieleider Adriaan van Erk Timmerfabriek,  M. Renkens– Technical Support PPG, T. Schoonderwoerd– Directeur Adriaan van Erk Timmerfabriek, M. Broekhoff- Giardina Benelux, J. Siebum- Areamanager PPG en M. Pedretti- Giardina.

 

Update bouw Hotel Overamstel te Amsterdam

7 Oktober jl. is met de onthulling van het bouwbord het startschot gegeven voor de bouw van Hotel Overamstel. Hotel Overamstel te Amsterdam wordt voorzien van 490 hotelkamers, een restaurant, een ballroom, conferentiezalen, spa, fitness en een parkeergarage.
Slavenburg Bouw, onderdeel van de Adriaan van Erk Groep, bouwt Hotel Overamstel in opdracht van Leonardo Hotels.

Inmiddels zijn de werkzaamheden ten behoeve van de fundering gestart, op dit moment worden de funderingsbalken vervaardigd. Ook is de eerste uitbreiding van de keten uitgevoerd, vanuit daar is deze foto gemaakt.

 

 

Adriaan van Erk Groep is gecertificeerd met de certificaten:

VCA

VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA-systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid(SSVV).
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

ISO9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met het ISO 9001 managementsysteem geven organisaties gestructureerd vorm aan hun bedrijfsprocessen.
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

ISO14001

ISO14001 is de internationale norm voor wat betreft milieuwet- en regelgeving, en ziet toe op continue en structurele verbetering van de milieuprestaties.
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

 

Deze certificering heeft betrekking op de werkmaatschappijen Adriaan van Erk Bouw, Rehorst Bouw en Slavenburg Bouw.