);">

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws van de Adriaan van Erk Groep

 

Meer nieuws

Duurzaam nieuws Adriaan van Erk Groep

 

Geen groene stroom, maar blauwe stroom uit het zonnige Bergambacht ☀️ Onze 3.580 zonnepanelen leveren meer dan tweemaal ons eigen energieverbruik op en daarmee produceren wij energie positief!

De panelen liggen op het dak van onze timmerfabriek.

Nominatie Beste Bouwer 2019 Bouwnu.nl voor Rehorst Bouw !

 

Met trots kunnen wij melden dat wij opnieuw zijn genomineerd voor de Beste Bouwer 2019 bij Bouwnu.nl met ons bedrijf Rehorst Bouw, onderdeel van Adriaan van Erk. Een top prestatie van onze teams en een bewijs dat klantgerichtheid en kwaliteit werkt 

 

Wagenpark Adriaan van Erk

 

Een groot deel van het wagenpark is vernieuwd. Wij wensen de gebruikers veel rijplezier.

Ruwbouw bijna op hoogte bij HIEX hotel Amsterdam

 

Hotel HIEX Amsterdam, nog 1 verdieping en dan is de ruwbouw op hoogte !

De gevelsluiting en de afbouw van de hotelkamers zijn volop in beweging.

Top prestatie van het team 👍🏼 Slavenburg Bouw | Adriaan van Erk

Hoogste punt HIEX hotel Amsterdam

 

Het hoogste punt is bereikt en gevierd op ons project Hotel Holiday Inn Express !

De opdrachtgever trakteerde onze mannen op een heerlijk frietje en een verfrissend drankje.

Top geregeld en een top prestatie in het zomerse Amsterdam !

Slavenburg Bouw | Adriaan van Erk

Barendrecht, 30 woningen Vrijenburg / gebiedsontwikkeling Carnisselande

 

Deze week is de 1e technische paal geslagen voor de bouw van 30 woningen Vrijenburg in Barendrecht. Dit project is het sluitstuk van de gebiedsontwikkeling Carnisselande. De woningen zijn ontwikkeld door BPD in samenwerking met Rehorst Bouw.

Holiday Inn Express Hotel in Amsterdam

 

Er wordt hard gewerkt op ons project Holiday Inn Express Hotel in Amsterdam ! De gang zit er flink in met het skelet en de gevel ?? Slavenburg Bouw | Adriaan van Erk

Opleveringen in Triangel Waddinxveen gestart 

 

In het plan 59 woningen Parkhoven in Triangel Waddinxveen hebben wij de eerste 4 woningen opgeleverd ! Trots op ons team en de geleverde kwaliteit en nog belangrijker : tevreden kopers !

 

Feest in Sliedrecht!

Op vrijdag 24 mei 2019 is de officiële projectstart gevierd samen met de kopers en de opdrachtgever BPD Ontwikkeling. Een mooi project van Rehorst Bouw in Sliedrecht.

In totaal worden er op deze locatie 30 woningen gebouwd.

Met een knal & confetti het weekend in bij de viering van de start van 47 woningen in Park Triangel te Waddinxveen.

 

Een prachtig project van Rehorst Bouw in een goede samenwerking met de combinatie van BPD, AM en Synchroon.

De 500ste woning in Baanhoek West in Sliedrecht !

 

Een mooie mijlpaal voor deze wijk. Prachtige woning, blije kopers en een prima samenwerking tussen BPD Ontwikkeling & Rehorst Bouw.

 

Slavenburg Bouw is recent gestart met de prefab bovenbouw van ons project HIEX Hotel Noord in Amsterdam ! Een mooi project op een mooie locatie..

Gestart met de bouw van fase 3 Rijnvaert Oegstgeest
  

Op 23 januari jl. is getart met de bouw van fase 3, tevens de laatste fase, Rijnvaert Oegstgeest. De toekomstige bewoners waren vanzelfsprekend uitgenodigd om hier getuige van te zijn onder het genot van een hapje en een drankje. De planning is dat de woningen eind derde, begin vierde kwartaal 2019 zullen worden opgeleverd.

Single Part Production geïmplementeerd in timmerfabriek
 

Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V. heeft als eerste Single Part Production geïmplementeerd in haar productie. Net als een aantal collega’s liep men bij Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V. al jaren met het idee rond om kozijnen in onderdelen te gaan voorzien van een eerste laag verf. Door de komst van de prestatie-eisen die zijn opgenomen in de BRL 0819 “Verbindingstechnieken in houten gevelelementen” werd het mogelijk de gewenste innovaties om te zetten naar concrete processen. 

Nadat de resultaten van een onderzoek van de NBvT bekend waren en duidelijk was welke route doorlopen moest worden om Single Part Production te kunnen implementeren binnen de certificatieregeling Houten Gevelelementen op basis van de BRL 0801, is Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V., samen met Frecken (lijm) en PPG (verf), de uitdaging aangegaan. Het hele traject heeft een jaar in beslag genomen. 

Op 30 november 2018 heeft Taco Schoonderwoerd, directeur Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V., uit handen van SKH het KOMO certificaat ontvangen waarin Single Part Production is opgenomen. 

Start verkoop Woonhaven Elka te Lisse

 

Op 20 december 2018 is Woonhaven Elka te Lisse in verkoop gegaan!. Informatie over het plan is beschikbaar op www.woonhavenelka.nl. Vanaf deze website kunt u ook de verkoopinformatie downloaden.

Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) / Bouwnu.nl in gesprek met Arie Houweling

 

Arie Houweling is geïnterviewd door SKB/Bouwnu.nl.

 

Adriaan van Erk Bouw en Rehorst Bouw zijn deelnemer aan de Stichting Klantgericht Bouwen. De afgelopen jaren zijn zij meerdere malen als 'beste bouwer'' uitgeroepen en daardoor hebben zij bewezen dat de klant en zijn/haar klantreis centraal staan. Dit komt niet alleen tot uiting in reviews op bouwnu.nl, maar ook in de kopers- en managementrapportages van SKB.

In het artikel komen de volgende vragen aan bod:

  1. Wat vindt u van het principe van reviews?
  2. Waarom werkt het goed om de klant meerdere keren om feedback te vragen?
  3. Hoe welwillend zijn mensen om ook een review achter te laten?
  4. Kunt u iets meer delen over uw ervaring als koper van een nieuwbouwwoning?
  5. Wat doet het cijfer met het imago en de trots van het bedrijf?

Voor het lezen van de antwoorden op deze vragen en het gehele artikel kunt u gebruik maken van deze link.

Kopersmiddag Rijnvaert fase 3

Op 9 juli jl. ontvingen wij in onze showroom 'Het Woonidee' de kopers van Rijnvaert fase 3. Men was in grote getale aanwezig. De kopers werden geïnformeerd over het te doorlopen proces tussen nu en de oplevering van de woning. Tevens waren er vertegenwoordigers aanwezig van Stucadoorsbedrijf R. Smaal, Rehorst Elektrotechniek en Niko omtrent de mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van hun woning.

Het was ook een mooie gelegenheid voor de kopers om kennis te maken met hun toekomstige buren onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Officiële starthandeling fase 2 Rijnvaert Oegstgeest

Na het succes van fase 1, was nu de start van fase 2 aan de beurt.

De kopers van bouwnummer 38 mochten zelf de vloer leggen van hun woning onder het oog van hun enthousiaste nieuwe buren ! Rijnvaert is een ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk.

 

 

Opleveren woningen 1e fase Park Triangel

In Park Triangel Waddinxveen zijn wij onze 37 woningen aan het opleveren. Dit naar volle tevredenheid van onze kopers. Het is een succesvolle ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk.

 

 

Oplevering laatste woning in Brielle

Recent hebben wij de laatste woning opgeleverd in plan Nieuwland Oost in Brielle.

In 2008 zijn wij hier gestart en nu, 10 jaar en honderden woningen later, zijn wij nu echt gereed. Het was een top samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en Rehorst Bouw.

 

 

Eerste heipaal appartementen

De eerste heipaal zit er in bij de bouw van de 28 appartementen in Plan Engelse Tuin in Voorhout!

Dit is een ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk in opdracht van Woonstichting Vooruitgang.

 

 

Kopersbijeenkomst in het Woonidee

Om onze kopers te informeren over wat ze van ons kunnen verwachten vanaf het moment dat ze tekenen voor een woning bij de makelaar tot het moment dat ze de sleutel van hun toekomstige woning overhandigd krijgen, organiseren wij voor ieder project een of meerdere kopersbijeenkomsten. Tijdens deze kopersbijeenkomsten geven we algemene projectspecifieke informatie en krijgen de kopers een rondleiding in Het WoonIdee. Zo nemen wij de kopers mee in het traject van meer- en minderwerk voor de woning en stellen wij de kopers in de gelegenheid vragen te stellen en kennis te maken met de nieuwe buren.

Recentelijk hebben de kopersbijeenkomsten plaatsgevonden voor het project Weespersluis fase 1a te Weesp (101 woningen), project Parksingel te Waddinxveen (63 woningen), project De Brinkhorst fase 2 te Moordrecht (40 woningen) en project Parkhoven te Waddinxveen (59 woningen).

 

 

Bouw van 20 appartementen in Sliedrecht

In Sliedrecht schieten wij al aardig op met de realisatie van 20 appartementen in de Baanhoek. Een prima samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en Rehorst Bouw.

 

Update verbouwing Adriaan van Erk Timmerfabriek

De Italiaanse flowline machine voor verfbehandeling in onderdelen is getest in Italië en goed bevonden.  De machine komt in de loop van november 2017 naar Bergambacht.

 

Bekijk de video

play

 

Adriaan van Erk Timmerfabriek 5.0

Adriaan van Erk Timmerfabriek ondergaat dit jaar een volledige metamorfose. Na de bouwvak staat op de huidige locatie een volledig nieuwe fabriek, met een spraakmakende noviteit. In directe partnerschap met PPG Industrial Coatings, Giardina Finishing Benelux, en betrokkenheid van SKH/SHR en machineleverancier De Groot Rosmalen, wordt in single part het geprofileerde kozijndeel in een enkele gang direct vanuit de machinestraat vierzijdig geflowcoat.

(Tekst Kees de Vries)

Voor het volledige artikel: http://www.timmerfabrikant.nl/deze-maand-in-l-w/item/3005323-adriaan-van-erk-5-0

Het team dat SPP in Bergambacht mogelijk maakt (vlnr): J. Schuurmans– PPG Industrial Coatings, G. de Jong– Productieleider Adriaan van Erk Timmerfabriek,  M. Renkens– Technical Support PPG, T. Schoonderwoerd– Directeur Adriaan van Erk Timmerfabriek, M. Broekhoff- Giardina Benelux, J. Siebum- Areamanager PPG en M. Pedretti- Giardina.

 

Adriaan van Erk Groep is gecertificeerd met de certificaten:

VCA

VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA-systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid(SSVV).
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

ISO9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met het ISO 9001 managementsysteem geven organisaties gestructureerd vorm aan hun bedrijfsprocessen.
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

ISO14001

ISO14001 is de internationale norm voor wat betreft milieuwet- en regelgeving, en ziet toe op continue en structurele verbetering van de milieuprestaties.
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

 

Deze certificering heeft betrekking op de werkmaatschappijen Adriaan van Erk Bouw, Rehorst Bouw en Slavenburg Bouw.