Vragen of belangstelling?

Hanna de Groot beantwoordt al uw vragen.

Mail Hanna

 

Het meest markante gebouw van plan ‘t Slot is Het Kasteel. Het Kasteel heeft een statige aanblik en brengt de allure van weleer terug in Bergambacht. In Het Kasteel bevinden zich 12 exclusieve koopappartementen met een grootte variërend van circa 70 m2 tot 122 m2. Alle appartementen beschikken over één of meerdere buitenruimtes en zijn onderverdeeld in verschillende typen. Naast prachtig wonen in een karakteristiek maar nieuw en modern appartement zijn alle faciliteiten in de nabije omgeving aanwezig. Kortom, modern comfort in Historische stijl! 


Alle appartementen zijn uitgerust met luxe badkamer, sanitair en wandafwerking. Voorzien van stallingsruimte met privé parkeerplaatsen.

Indien u interesse heeft voor een appartement in Het Kasteel kunt u contact opnemen met Adriaan van Erk op telefoonnummer 0182- 352344 of Van Egmond Makelaardij op 0182 - 355788. Zij vertellen u graag welke appartementen er nog beschikbaar zijn. Tevens kunt u met hen een afspraak maken om de modelwoning te bezichtigen.