Vragen of belangstelling?

Hanna de Groot beantwoordt al uw vragen.

Mail Hanna

24 appartementen

Appartementen Marktzicht

Het appartementencomplex “Marktzicht” is onderdeel van het plan “Bellevue” en is gerealiseerd op een prachtige locatie, centraal gelegen in het centrum van Groesbeek.

Het plan “Bellevue” bestaat uit drie appartementencomplexen, Dorpzicht, Marktzicht en Beekzicht. De appartementencomplexen bieden hedendaags comfort in een dynamische en parkachtige omgeving en stralen tegelijkertijd de weldaad, luxe en klasse van het verleden uit. Op de begane grond, onder de appartementen, bevinden zich verschillende winkels en commerciële ruimten. Onder de complexen is de parkeerkelder gesitueerd met parkeerplaatsen en bergingen.

Marktzicht biedt aan de zuidzijde direct zicht op het marktplein dat opnieuw is ingericht. Het complex bestaat uit 3 woonlagen en biedt plaats aan 24 appartementen. De appartementen, onderverdeeld in vier verschillende typen, zijn van alle gemakken en eigentijds comfort voorzien. Vier appartementen beschikken zelfs over twee woonlagen. De appartementen zijn compleet afgewerkt en ingericht met badkamer en sanitair.

24 appartementen

Appartementen Dorpzicht

Dorpzicht maakt onderdeel uit van Plan Bellevue. Het totale plan bestaat uit diverse typen appartementen verdeeld over Beekzicht, Marktzicht en Dorpzicht. De appartementen zijn direct aan het marktplein en de Dorpsstraat van Groesbeek gelegen.

Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met de toekomstige bewoners en de kwaliteit van wonen. Dit heeft geresulteerd in ruime en lichte appartementen, voorzien van alle gemakken en eigentijds comfort, met alle voorzieningen op loopafstand. Alle appartementen zijn voorzien van een balkon. U kunt dus optimaal genieten, zowel binnen als buiten uw appartement. Onder de appartementen bevinden zich de parkeerkelder en de bergingen.