Werken bij

Een betrouwbare werkgever

Altijd al willen werken in een klein team bij een dynamisch bedrijf? Adriaan van Erk Timmerfabriek is een betrouwbare werkgever met oog voor zijn medewerkers. Medewerkers kunnen rekenen op doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en daarnaast op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Stage en leerwerktraject

Jaarlijks gaan leerlingen en stagiairs aan de slag bij Adriaan van Erk Groep. Zo ook bij de timmerfabriek. Adriaan van Erk is een erkend leerbedrijf en jonge professionals doen bij ons passende werkervaring op en krijgen goede begeleiding.

Stagevoorwaarden

Adriaan van Erk hanteert wel enkele stagevoorwaarden. Zo vindt de stage altijd plaats op een erkende stageplaats onder begeleiding van goed opgeleide stagebegeleider. Daarnaast werken we met een eigen stageovereenkomst die geldt naast de overeenkomst van je opleiding.

Heb je interesse in een stage- of leerwerkplaats? Stuur ons dan een open sollicitatie voorzien van een motivatiebrief.

Goed opleiden

Ontwikkeling, leren en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Als producent van topkwaliteit vinden wij het belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden. Daarom zijn er binnen de Adriaan van Erk Groep allerlei mogelijkheden voor leerlingen, zij-instromers en stagiairs.